From Washington to ghaza

Ahmad Mahini candidate for Presidental election in America

From Washington to ghaza

Ahmad Mahini candidate for Presidental election in America

آبخیز داری فراملی

سید احمد حسینی ماهینی | پنجشنبه, ۱۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ ق.ظ | ۰ نظر

ادعای بی آبی در ایران، امر تازه ای است که به دو دلیل صورت می گیرد: یکی اثر گذاری بر همسایگان برای دریافت حقابه های تاریخی، مانند دریافت حقابه هیرمند از افغانستان و: دیگر رودخانه های مرزی و مشترک. دیگری از سوی کسانی مطرح می شود که: هنوز تصور می کنند ایران بخشی از عربستان است. متاسفانه تبلیغات آل سعود در دوران استعمار سیاه انگلیس و آمریکا، باعث شده بود که همه تصور کنند ایران بخشی از عربستان است. زیرا از یکسو در تمام نقاشی هایی که بنام ایران می شد، بجای شیرو خورشید چند شتر نشان داده می شد! که از میان کوهان آن ها خورشید غروب می کند، و ساربان شترها در سایه نخل ها، افسار شتران را در دست دارند! اغلب این نقاشی ها برعکس خورشید در پشت شیر، که در حال طلوع است ، خورشید پشت سر شتر ها همیشه غروب: غم انگیزی را ترسیم می کرد. از سوی دیگر چه در اوپک یا سازمان های دیگر بین المللی، ایران جرات مخالفت با رای عربستان را نداشت. لذا همیشه غرب  و غرب باوران، این تصور را داشتند که عربستان قیم ایران است. خوشبختانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این بار، با تعیین شروط برای حج ایرانیان نشان داد که: زیر بار این نوع تبلیغات نمی رود. زیرا یکی از مسئولین سعوی گفته بود: چنان ایران را خوار کنیم که: مثل سگ ولگرد زوزه بکشد، و منظور او در خصوص امتیاز دادن و: عقب نشینی ایران بخاطر اجرای مراسم حج بود. اما این آرزو را به گور برد. زیرا بزودی ایران خودش مدیریت حج را به عهده می گیرد، و مانند زیارت اربعین، همه دنیا با آزادی کامل به حج رفته، و بجای پرداخت سنگین هزینه حج ، مانند راهپیمایی اربعین، از انها پذیرایی هم می شود. طبق منشور سازمان ملل بخاطر جلوگیری از: کشتار حجاج و برقراری صلح در یمن و بحرین، باید رژیم آل سعود ساقط شود، و ایران مدیریت حج را به دست بگیرد. حتی اگر به شورایی از کشورها واگذار شود، معلوم است که زائر خانه خدا، از زائران امام حسین ع و امام رضا ع بیشتر خواهند بود.

علی ایحال تصور بی آبی نفوذ خود را در: ذهن مسئولان ایرانی به حدی بالا برده بود، که دغدغه اصلی آنها شده بود. در حالی که دور ایران را دریا و: دریاچه و شط و رودخانه گرفته، و حوزه های آبریز زیادی در داخل هم وجود دارد، و فقط باید مدیریت شود. سالانه میلیاردها مترمکعب آب شیرین، از طریق شط اروند رود، یا رود ارس و اترک به آب شور تبدیل می شود، و در دریای عمان و خلیج فارس و: دریای مازندران و دریاچه ارومیه، با مخلوط شدن به املاح و مواد معدنی، از دسترس خارج می شود. اگر بتوانند کانال هایی بزنند و: آب را منتقل کنند این اسراف بزرگ و تاریخی، از یک جا شروع به کاهش می کند. ما حتی نیاز به التماس به: شمربن ذی الجوشن هایی مانند: اسماعیل خان والی شیعه کش هرات،  و وزیر آب و برق امروز افغانستان، برای حقابه خود نداریم. با صنعت حفاری که در ایران بسیار پیشرفته است، میتوانیم در کنار مرزهای خود: به موازات مسیر هیرمند، چاههای نیمه عمیق و قنات مانند، بزنیم و آب را از زیر رودخانه هیرمند، برای خود داشته باشیم.     هم اکنون طرحی در دست بررسی است که: بتواند آب دریای عمان را از طریق تنگه هرمز، با حفر 135کیلومتر کانال به دریاچه یا تالاب جازموریان برساند. بر اثر این طرح که از سوی جمعیت حامی جازموریان، ارائه شده به سه طریق می توان این کار را انجام داد: اول اینکه همتراز سطح دریا، تونلی 135کیلومتری بطور مستقیم، به زیر دریاچه حفاری شود و بعد، با تلمبه خانه آن را به ارتفاع 350متر بالا برده، و در درون تالاب رها کنند. در این طرح نیازی به تملک اراضی نیست و: شوری و املاح آب هم در مسیر تصفیه می شود، و با واریز آب ، تالاب  پر آب می شود، و ضمن جلوگیری از انتشار ریزگردهای دودکش مانند، برای کشاورزی و دامداری مفید می گردد. البته طرح دوم با کانال روباز، این آب را منتقل می کند ولی، در سه نقطه باید آب را به کانال های بالاتر پمپاژ کرد. که به این وسیله کشتیرانی نیز رونق پیدا می کند و: بسیاری از بارهای کانتینری بجای باراندازی در: دریای عمان در مرز بین سیستان وبلوچستان، بارگیری یا باراندازی می شوند. ولی شوری و املاح آب ازبین نمی رود. ضمن اینکه چون کانال ها از مراتع یا زمین های کشاورزی و: شهری عبور می کند، باید برای تملک آنها رضایت صاحبان هم فراهم شود. طرح سوم بصورت سازه فضایی است، که مانند لوله کشی انتقال آب، بوسیله لوله از دریا به ارتفاع تالاب کشیده می شود. در این صورت نمک آبها ازبین نمی رود، و احتیاج به تملک اراضی هم نمی باشد. فقط اکوسیستم تالاب بهم می خورد: یعنی آب شیرین آن که از نزولات آسمانی است، با آب شور دریا مخلوط می شود و: موجودات جدیدی در تالاب پدیدار خواهند شد.

نتیجه تصویری برای شتر و نخل

流域跨国

伊朗索赔缺水,没有什么新的针对两个原因:对邻居的关系历史影响获得水权,水权,如赫尔曼德走出阿富汗和其他跨境河流和用户。另一个源自那些谁仍然认为,伊朗是沙特的一部分。不幸的是广告沙特黑色英国和美国在殖民地时代,造成了大家都认为伊朗是沙特的一部分。因为一方面是所有的伊朗被称为,而不是骆驼奶的画作显示了几个太阳!在他们的拱日落,在棕榈树的树荫下骆驼,骆驼司机,骆驼缰绳在自己手中!大部分这些画太阳对面的牛奶,这是骆驼身后升起的太阳总是日落:悲伤描绘。在另一方面,无论是在欧佩克或其他国际组织,伊朗,沙特阿拉伯不敢反对表决。因此,总是西与西认为,给人的感觉是,伊朗,沙特的守护者。幸运的是,文化部长和伊斯兰指导,这一次,通过设置伊朗朝觐的情况表明,这种类型的广告是不负载下。由于沙特阿拉伯的官员有一个说,伊朗是如此羞辱的是:像一只流浪狗嚎叫起来,他的意思伊朗率和戒断执行朝觐。但希望被埋葬。由于伊朗很快将进行朝圣的管理本身,而像四十朝圣,朝觐已经在世界各地有完全的自由,而非支付朝觐,沉重的费用,如四十集会,主办他们。根据联合国宪章,以防止在也门和巴林的朝圣者和和平的屠杀中,·沙特政权必须被推翻,而伊朗抓住朝觐​​管理。即使安理会将来自国家转移,事实证明,朝圣者,伊玛目侯赛因伊玛目礼萨AS的朝圣者会更多。

其对伊朗官员的头脑中的影响力蓝的看法有所改善到这样的程度,这是他们的主要关注点。虽然伊朗的长海和湖泊和河流和河流,而且里面有一个大的集水区,只需要进行管理。每年十亿立方米的淡水,通过阿拉伯河河流或阿拉斯和Atrak转化为盐水,并在阿曼海与波斯湾:里海和湖,与盐和矿物质的混合,够不着出。如果渠道去挑水进这一伟大的历史性的浪费,从开始减少。我们甚至不需要乞求到:夏玛的焊接,如:伊斯梅尔·汗赫拉特什叶派缓存的州长,以及水电部长在阿富汗,而不是他们的水权。钻井行业在伊朗是非常先进的,我们可以沿着它的边界:在平行于赫尔曼德省,半深水井和水渠等,也就是说,从赫尔曼德河水的方向,为我们自己。

现在计划正在考虑可能阿曼海通过霍尔木兹海峡,湖泊或池塘挖135公里运河带来Jazmurian。截至本预案由观众的支持Jazmurian的结果,提供了三种方法可以做到这一点。第一杆海平面,隧道直接135公里湖钻孔,然后通过它抽的高度350米高,其释放到湿地。该计划将要求征地盐分和矿物质水在处理厂和水存,池塘蓄水,又要防止细粉如烟囱的发布,可以为农牧有用。以开放的信道的第二个设计中,水会通过,但在三个点应抽水到更高的通道。它认为,航运景气:代替停靠很多集装箱的货物的:阿曼海的锡斯坦 - 俾路支斯坦之间的边界,加载或码头。虽然盐分和海水不会消失。虽然牧场和农业用地和城市传递的渠道,也应提供收购所有者的同意。第三个项目仅仅是空间结构,就像被从海拉到湿地的高度由管管道水。盐水不消失,并不需要征用土地。只是恶心湿地生态系统:天上的雨水的淡水,并与盐海混合:在池塘里新的生物将会出现。

  • سید احمد حسینی ماهینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی