From Washington to ghaza

Ahmad Mahini candidate for Presidental election in America

From Washington to ghaza

Ahmad Mahini candidate for Presidental election in America

350متر آب باید پمپاژ شود

سید احمد حسینی ماهینی | شنبه, ۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰ ب.ظ | ۰ نظر

محمدعلی ربانی عضو هیات مدیره انبوه سازان گفت" اگر مسئولین دنبال اقتصاد مقاومتی هستند، باید زیر ساخت ها را آماده کنند. یکی از زیر ساخت ها افزایش تولید است. برای تولید عواملی چون مواد اولیه مدیریت، مسائل کار گری و تهیه سرمایه اهمیت دارد. و ما می بینیم که هیچیک از انها آماده نیست"  قانون کار مناسبی نداریم که بتواند حقوق کار گر و کار فرما را، براساس اسلام بر آورده کند. اغلب آنها به مدد عقاید غیر اسلامی نوشته شده، لذا هر دو از اجرای آن ناراحت هستند. مواد اولیه هم اغلب بصورت قاچاق وارد می شود، و هیچگونه اعمال نظارت در آن نیست، و یا بسیار سخت است. زیرا اگر فرضا نظارت شود و کالایی نامرغوب تشخیص داده شود، آن را قاچاق اندر قاچاق می کنند! چون خود کالا که قاچاق است، وقتی ایراد هم داشته باشد بدتر قاچاق می شود، و زیر زمینی تر وارد بازار می شود. بازار سرمایه هم کاملا ضد تولید و ضد احکام اسلامی است! بانکها از مردم سپرده می گیرند تا در: تولید سرمایه گذاری کنند ولی در دلالی و خرید سکه و ارز و مسکن سرمایه گذاری می کنند، تا زودتر به سود آوری برسند. همین سپرده ها چون بالای 25 درصد سود دارد، یعنی در عرض 4سال سرمایه اصلی بر می گردد، لذا هیچکس حاضر نمی شود این گردش مالی بدون ریسک بانکها را، رها کرده و در تولید سرمایه گذاری کند. زیرا در تولید امکان سود 25 درصد، یا بازگشت سرمایه کمتر از5سال وجود ندارد. مدیران تولیدی هم اگر بخواهند کاری بکنند،  سروکارشان با بیمه واداره کار و اداره مالیات و شهرداری و عوارض و ... است. لذا آنها هم ترجیح می دهند: عذر کارگران را بخواهند و خط تولید را بخوابانند، تا بتوانند از فروش ساختمان و زمین کار خانه، بالاترین بهره را ببرند. لذا در ایران به واسطه سلطه سیاه بانکها، امکان تولید وجود ندارد و تا موقعی که بانکها، از حالت ربوی خارج نشوند، این امکان وجود نخواهد داشت. هم اکنون  می بینیم که رئیس کل بانک مرکزی، با صراحت لهجه سعی دارد: کار بانک ها را شرعی کند، ولی بخاطر همین امر روزنامه حامی دولت می نویسد که: روحانی باید کار سیف را یکسره کند، تا او نتواند اینهمه از سوء مدیریت: بانکی و برجام سخن بگوید. قلم به مزد های بانکها هم، در نشریاتی مثل فرصت امروز، کم کردن نرخ بهره را به مسخره گرفته، آن را یک توهم اعلام می کنند که: باقی مانده تفکرات زمانی است که، بانکها همه دولتی و دستوری بودند!

  بهر حال اگر بخواهیم تولید و اقتصاد مقاومتی حل شود، بانکها بهتر است بجای سود های آنی از دلالی، به فکر سرمایه گذاری در طرح های فراملی باشند. یکی از این طرح های فراملی، ایجاد کانال بین دریای مازندران و دریای عمان است. نزدیکترین مسیر و مستقیم ترین آن حدود 1300کیلومتر است، که اگر از تونل استفاده شود، برای اینکه به پمپاژ اب نیاز نباشد، باید 20متر زیر سطح دریا باشد. زیرا دریای مازندران 11متر از: دریای عمان پایین تر است. اما اگر امکان حفر چنین تونلی نباشد، میتوان آن را به چند پروژه تقسیم کرد: یکی از این پروژه ها انتقال آب دریای مازندران به سمنان می باشد، که البته چون دریای مازندران بعلت کمبود آبی 11متر نشست دارد، لذا این انتقال خطر نشست بیشتر و خشک شدن: دریای مازندران، حداقل در سواحل ایران را زیاد می کند.

لذا لازم است این پروژه در چهارچوب: پروژه اصلی تعریف شود و بیشتر هدف: انتقال آب دریای عمان باشد. تا ضمن افزایش آب دریای مازندران، از خشک شدن تالاب های اطراف نیز جلوگیری نماید. سفره های زیر زمینی مسیر خود را هم سیراب نماید. تا دریاچه های داخلی و رودخانه ها، امکان ازدیاد آب شیرین را داشته باشند، و از فرو رفتن آنها در سفره های زیر زمینی جلوگیری شود. پروژه دوم انتقال آب دریای عمان به :دریاچه جازموریان و استان کرمان است. این فاصله حدود 130کیلومتر می شود، و تا ارتفاع 350متر بالا می رود.  برای انتقال آب دریای عمان میتوان: کانال همسطح دریا یا، تونل 10متر زیر دریا حفر کرد، و یا لوله کشی: با ایجاد ایستگاههای پمپاژ آب نصب کرد. از همه مناسبتر حفر تونل است، زیرا دسترسی آب به سفره های زیر زمینی را امکان پذیر می کند، و تا پای دریاچه جازموریان می رود. و در آنجا میتوان برای ترمیم دریاچه، مقداری آب را پمپاز نمود. و باقی را طبق همین تونل ادامه داد، تا به پروژه اول متصل شود. البته اگر بجای تونل از کانال استفاده شود ، میتوان امیدوار بود که کشتیرانی نیز در ان رونق داشته باشد، و مانند کانال سوئز اثر دیگری از تمدن نوین ایرانی را، یه جهانیان عرضه نماید . زیرا کانال سوئز هم بوسیله ایرانیان حفر شده بود. بهر حال تونل هم باشد میتواند بطور مستقیم حفر شود و حدود 200کیلومتر کمتر باشد. 

350متر آب باید پمپاژ شود/

水应抽350米/

穆罕默德·阿里·拉巴尼大众董事会成员说,“如果当局正在寻找经济实力,应该准备他们的基础设施。基础设施的一个增产的。对于生产要素如原材料管理,劳工问题,创始及融资事宜。而且我们看到,他们都不是“不是一个好劳动法和雇主工作的权利,将伊斯兰教见面。他们中的大多数都写与非伊斯兰思想的帮助,所以无论它的实施是无奈之举。原材料往往是走私,并没有它的监督,还是很辛苦。因为如果你说什么不好监测和诊断,这走私它们涉及违禁品!因为是走私产品,贩卖变得更糟,当你有一个问题,更地下进入市场。资本市场是完全适得其反,对伊斯兰法!银行存款人在生产,但在券商,投资和住房投资买币和外币,以达到盈利越快。只是因为前25%收益的存款,在4年内血本的IE浏览器,所以没有人现在已经不是银行的无风险的营业额,被遗弃,并投资于生产。因为它允许25%的利润,还是投资回报率低于5年。生产管理人员,如果他们这样做,令人难以置信,管理保险和税务机关和市政税等。所以他们宁愿:借口需求和生产线工人睡觉,让他们可以在家里房屋和土地的销售,其最高利益的工作。因此,在银行主导的黑色,生产设施那里,只要银行不出来的状态高利贷,这将是不可能的。现在我们看到,央行行长,以坦诚努力伊斯兰银行,但由于亲政府的报纸工作写道,精神被驳回赛义夫,所以他错过所有的管理不善: Brjam银行说话。羽毛工资还银行,在今天这个样子的机会的出版物,以减少其关键利率藐视,说这是一种错觉:剩余时间以为是,银行是各国政府和语法!

  但是,如果我们想解决生产和经济实力,银行比眼前利益投机者更好,他们正在考虑跨国项目投资。其中一个跨国项目,创造了里海和阿曼海之间的通道。的约1300公里,最接近和最直接的途径,如果是用于抽水是必要的隧道,必须低于海平面20米。由于里海,从阿曼低了海口米。但是,如果建设这条隧道的可能性不大,也可以是多种项目类型:水转印里海到塞姆南的项目之一,当然,因为里海由于缺乏水11平米的会议,所以风险下沉更多的转移和里海干燥,掉伊朗的海岸,至少不会太多。

因此,项目定义的框架内这个项目,并更有针对性:水是阿曼海。而增加的海水,周围的停止干燥湿地。地下含水层路线也将被冲淡。内陆湖泊和河流,增加了淡水的可能性,并击沉他们地下含水层,以避免。第二个项目传输阿曼海域:Jazmurian湖和克尔曼省。这是约130公里的距离,并且上升到350米的高度。阿曼可用于调水:海平面运河或隧道钻孔10米海底,或管道:安装抽水站的创建。该隧道是最合适的,因为获得水在地下蓄水层是可能的,并Jazmurian进入湖中。而且,它可以从湖中恢复过来,被抽一些水。其余继续被连接到第一项目相同的隧道。当然,如果隧道,而不是渠道,希望在航运景气上,而像现代文明,世界供应的苏伊士运河伊朗额外的效果。由于苏伊士运河被伊朗挖。但是,它可以直接被钻孔隧道少约200公里。

  • سید احمد حسینی ماهینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی