هدف کنفرانس مهندسی صنایع کمک به توسعه صنعتی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی غضنفری در نشست خبری چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع افزود: ترویج تحقیقات بنیادی و کاربردی در همه بخش های مهندسی صنایع، فراهم آوردن امکان هم اندیشی و تبادل نظر بین دانش آموختگان ، اساتید و کاربران در شاخه های مختلف مهندسی صنایع، افزایش ارتباط انجمن، دانشگاه و صنعت، رصد فعالیت های علمی در موضوع کنفرانس و دستیابی به آخرین یافته های علمی از اهداف کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع است.
وی گفت: از استادان برتر داخلی و خارجی برای حضور در کنفرانس دعوت شده است و تلاش کردیم موضوعات و مشکلات کشور در حوزه صنعت مورد بررسی قرار گیرد و مقالات برگزیده در کتابی چاپ و در دسترس پژوهشگران و صاحبنظران قرار می گیرد.
غضنفری افزود: کاربردهای نوین مهندسی صنایع در اقتصاد مقاومتی، کسب و کارهای نوپا، سیستم های شهری، سلامت، گاز و برق و انرژی های تجدیدپذیر و نیز سیستم های آبی و نیز صنعت بورس و بانک و بیمه همچنین مدیریت ریسک، بحران و تداوم کسب و کار، توسعه پایدار و صنعت گردشگران از محورهایی است که در این کنفرانس مورد توجه خواهد بود.
وی گفت: صنایع پیشرفته (ماهواره و نانو و بایو تکنولوژی) و دفاعی، سیستم های لجستیک یکپارچه و هوشمند و سیستم های تولید پیشرفته با توجه به نقشی که در کاهش هزینه ها دارد در کنفرانس به بحث گذاشته می شود.
غضنفری افزود: تئوری های اصیل با موضوع؛ روش های حل دقیق برای مسائل پیچیده، تکنیک های نوین مدل سازی تئوری بازی و طراحی مکانیزم، روش های نوین بهینه سازی غیرقطعی، روش های نوین تفکر سیستمی نرم، محاسبات نرم، علوم داده و بهینه سازی داده محور، تکنیک ها و روش های عارضه یابی سازمانی و تکنیک ها و روش های تحلیل شبکه محور دیگری است که در طول کنفرانس مورد توجه قرار می گیرد.
وی گفت: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع طی روزهای 18 و 19 بهمن در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار می شود.
غضنفری افزود: صاحبان صنایع می توانند با برپایی غرفه هایی در محل برگزاری کنفرانس به معرفی توانمندی های خود بپردازند ضمن اینکه استارت آپ هایی با عنوان دورخیز و نیز ایده بازار در دو روز برگزاری کنفرانس برپا خواهد شد.
وی گفت: 10 نشریه معتبر داخلی و خارجی آمادگی خود را برای چاپ و نشر مقالات اعلام کردند و تا شروع کنفرانس 56 کارگاه آموزشی برگزار می شود ضمن اینکه 20 دانشگاه برتر کشور از برگزاری کنفرانس حمایت کردند.
غضنفری افزود: علاوه بر استادان ایران شاغل در خارج از کشور استادانی از دانشگاه های هلند، ژاپن، آمریکا، چین و فرانسه آمادگی خود را برای حضور در کنفرانس اعلام کردند.
وی گفت: از هزار و 14 مقاله رسیده تعداد 445 مقاله پذیرفته شد که در نهایت حدود 100 مقاله به صورت شفاهی ارائه خواهد شد و باقی مقالات در قالب کتابچه ای چاپ و در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه همه دولتها باید نسبت به هزینه هایی که از جیب دولت انجام می دهند مراقبت کنند گفت: اگر کاهش هزینه ها در دولتها و شرکتهای دولتی مبنای کار نباشد، تزریق بیشتر منابع بودجه ای و بانکی به تنهایی نمی تواند به ما در خروج از شرایط فعلی کمک کند.
غضنفری افزود: درحال حاضر بیش از 300 هزار میلیارد تومان از بودجه دولت صرف هزینه های جاری می شود که با نگاه به اقتصاد مقاومتی یک شکست محسوب می شود.
وی گفت: ما در اقتصاد مقاومتی نباید فقط به دنبال توزیع مجدد پول باشیم، در اقتصاد مقاومتی باید به سمت کاهش هزینه ها برویم که متاسفانه به این سمت حرکت نکردیم.
غضنفری افزود : اگر همه نیروهای نظام و طرفدار انقلاب به فوریت تمام تلاش خود را در جهت کاهش هزینه ها بکار نگیرند ممکن است کشتی اقتصاد با ابتلائات بیشتری مواجه شود.